Tandarts Melis in Brakel heeft nieuwe moderne praktijk met ruimte voor nieuwe patiënten

14 mrt , 8:00 Nieuws
foto behandelkamer
Brakel - In de voormalige Rabobank in Brakel, naast slagerij de Vries is sinds half december de nieuwe praktijk van Tandarts Melis gevestigd. Er is nog ruimte voor nieuwe patiënten.
Tandarts Maarten Melis(36) nam vorig jaar zomer de praktijk van Paul de Jong in de Meidoornstraat over. “In die praktijk was één behandelkamer”, vertelt Melis, die dertien jaar heeft gewerkt als tandarts in Geldermalsen. “Ik was al plannen aan het maken om de ruimte in de Meidoornstraat uit te breiden, toen ik tegen deze ruimte aan de Groenling aanliep. Het is een ideale locatie, aan het begin van het dorp, vlakbij de supermarkt en met voldoende parkeerruimte.” In een paar maanden tijd is de ruimte omgebouwd van kantoor naar frisse moderne tandartsenprakijk met vier behandelkamers. Naast tandarts Maarten Melis is inmiddels een tweede tandarts aan de slag gegaan: de 34-jarige Jaap Jan Baak. Hij heeft de afgelopen elf jaar in Meerkerk gewerkt.

Nieuwste technieken

“We maken gebruik van de nieuwste technieken”, vertelt Maarten Melis. Zo werken de twee tandartsen bij elke patiënt altijd met een ultramoderne, hoogwaardige microscoop. Hiermee kan het zicht vele malen vergroot worden. “Je kunt veel beter zien wat je doet”, licht Maarten toe. Ook de foto-apparatuur is het nieuwste van het nieuwste. “Met deze apparatuur kunnen we ook overzichtfoto’s maken, waarmee we de diepere lagen van het gebit kunnen beoordelen. Het geeft een goed beeld van de kaken en de omliggende structuren.”

Behandelingen

Patiënten kunnen in nieuwe praktijk terecht voor alle reguliere tandartsbehandelingen of een bezoek aan de mondhygiëniste. Daarnaast in Maarten Melis ook gespecialiseerd in ‘restauratieve tandheelkunde’, wat inhoudt dat hij ernstig aangetaste gebitten met een integrale aanpak kan restaureren.

Inschrijven

Sinds de start van de nieuwe praktijk hebben we veel nieuwe patiënten kunnen verwelkomen, maar er is nog steeds ruimte voor nieuwe inschrijvingen. Om in te schijven kijkt u op de website tandartsmelis.nl of bel (0418) 672453.