Familie Yoran Krol onder de indruk van opkomst zoekactie

15 jan , 14:12 Nieuws
versteeg av producties 6 scaled
Sleeuwijk - Afgelopen zaterdag 13 januari hebben er meer dan 2500 mensen meegeholpen met de zoektocht naar de 16-jarige Yoran Krol. Onderstaand de reactie op de zoektocht namens de familie van Yoran.
" WOW...Wat zijn we onder de indruk van de inzet van de meer dan 2500 mensen die gisteren, 13 januari, naar onze zoon en ons broertje Yoran hebben gezocht.
De grootste burgerzoekactie ooit in Nederland! En dat naar onze zoon Yoran. We zijn er stil van en het voelt onwerkelijk dat dit over onze situatie gaat.
We willen iedereen die zich gisteren heeft ingezet bedanken: alle mensen die zijn komen zoeken, Coördinatie Platform Vermissing voor de organisatie, de Politie voor de medewerking, vrijwilligers die voor koffie, thee en soep zorgden, de EHBO-post die spontaan werd geopend, de restaurants, winkeliers en inwoners van Altena die voor extra soep zorgden en alle anderen die op wat voor manier dan ook zich ingezet hebben.
Helaas is Yoran nog niet gevonden. Gelukkig heeft de bekendheid rondom deze actie er wel voor gezorgd dat Yoran's jas gevonden is. De Politie, verschillende organisaties en vele burgers blijven meezoeken naar Yoran.
We hopen en bidden dat hij snel gevonden wordt en dat iedereen alert blijft en mee blijft zoeken.
Familie Krol