De 11 jarige Elin Nederlands kampioen op de 100 meter schoolslag

26 feb , 13:08 Nieuws
unnamed
Zaltbommel / Leiden - Op 25 februari 2024 vond de Speedo minioren finale plaats in het gloednieuwe zwembad de Vliet in Leiden.
Dit evenement bracht de beste Nederlandse minioren zwemmers en zwemsters samen, die streden voor een plekje in de ranglijsten van het nationale zwemtalent. Onder hen bevond zich Elin, een zwemster van Wahoo Swimming uit Zaltbommel, die twee dagen lang haar uiterste best heeft gedaan.
Op zondag 25 februari heeft Elin een prachtige prestatie neergezet door Nederlands kampioen te worden op de 100 meter Schoolslag met een tijd van 1:31,05 tijdens de Speedo minioren jaargang finale. Voor Elin was dit een lang gekoesterde droom die eindelijk in vervulling ging. Haar trotse trainer Patrick benadrukt: "Ik ben enorm trots op haar. Ze heeft er heel goed voor getraind en vandaag heeft ze laten zien dat dat niet voor niets was."
De overwinning van Elin zullen we in onze jonge zwemclub vieren met haar zwemgenoten en dan gaan we ons weer voorbereiden op het 50 meter bad seizoen.
Bron: Wahoo Swimming