Compleet gestripte auto in brand gestoken Ammerzoden

13 mei , 10:44 Nieuws
versteeg av producties jv 1 1
Ammerzoden - In de late avonduren van afgelopen zondag, omstreeks 23:15 uur, vatte een auto vlam aan de Vamerenweg in Ammerzoden. De brandweer werd gealarmeerd en trof bij aankomst een voertuig op de inrit naar een weiland volledig in brand aan, in de nabijheid van een boerenbedrijf.
Hoewel de brandweer snel handelde en het vuur wist te blussen, was het voertuig niet te redden en ging het verloren. Opmerkelijk was dat het voertuig compleet gestript was: de deuren, wielen, achterklep, motorkap en bumpers ontbraken, en zelfs het motorblok was verdwenen.
Hoewel het voertuig dat verloren ging naar alle waarschijnlijkheid een Volkswagen Golf leek te zijn, kon dit niet bevestigd worden omdat er geen kentekenplaat aanwezig was. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen om welk type auto het precies ging.
De politie heeft de zaak in onderzoek en zal trachten te achterhalen waar het voertuig vandaan komt. Het is opvallend dat enkele jaren geleden op vrijwel dezelfde locatie ook al een gestript voertuig werd aangetroffen. Een bergingsbedrijf heeft de auto voor onderzoek meegenomen.