‘Hedde gij al besteld?!’ vraagt Kaaigezellig in nieuwste carnavalsplaat

Foto: Kaaigezellig

Aalst – ‘Kanonnen!’ Kaaigezellig presenteert met trots de nieuwste carnavalskraker ‘Hedde gij al besteld’! In de videoclip is de Bommelerwaard sterk vertegenwoordigd.

Carnaval 2024 komt eraan! Voor Kaaigezellig de perfecte gelegenheid om een nieuwe, frisse carnavalsplaat uit te brengen. Het duo bestaande uit Ardin van Veen en Martin van Hemert (beiden woonachtig in Aalst, Gelderland) dook de opnamestudio van Randy Watzeels in Rijsbergen in en maakte de knaller van een carnavalsplaat genaamd: ‘Hedde gij al besteld’.

Kaaigezellig is maar wát trots op het eindresultaat: “‘Hedde gij al besteld’ is een simpel mee te zingen nummer dat tegelijkertijd heel catchy is. Het lied is een echte oorwurm; hij blijft geheid na de eerste keer bij iedereen in zijn of haar hoofd hangen.”

Videoclip
“De tekst ‘Hedde gij al besteld’ is vooral in zuidelijk Nederland een gevleugelde uitspraak. Voor de videoclip hebben we een echte boerin van de Boerinnenkalender weten te strikken, namelijk Ilse Kappert. En dat ook uitgerekend de in Kerkdriel woonachtige Wilco Beks – bekend van ‘De Leugendetector’ in het TV-programma ‘Praatjesmakers – een glansrol speelt in de clip, maakt het helemaal af”, glundert het duo. De clip is volledig opgenomen op drie locaties in Ammerzoden, te weten: Café De Straat, Zizhi Asian Cuisine en grillroom-pizzeria Piramide. (Tekst gaat verder onder de video)

Hoewel ‘Hedde gij al besteld ’een heerlijke plaat voor Carnaval 2024 is, is het tegelijkertijd een party-nummer dat in après-ski-bars, in voetbalkantines en natuurlijk tijdens tentfeesten ‘kaaihard’ meegezongen kan gaan worden.

Carnavalskraker
Het duo maakte eerder al furore met onder meer ‘Drie Haren’, ‘Nooit Genoeg (Don’t Take Me Home)’, Kaaikapot en Primoz Roglic (Après Skischans Hit)  en daarnaast is Kaaigezellig onder andere bekend van de carnavalskraker ‘Taairipke’. Daarmee bestormde het feestelijke duo in 2018 onder andere de ‘Kies je Kraker’-lijst, een lijst van de 33 beste carnavalsplaten volgens Omroep Brabant.

‘Hedde gij al besteld’ is vanaf nu verkrijgbaar en te downloaden op alle grote download- en streaming-portals (https://distrokid.com/hyperfollow/kaaigezellig/hedde-gij-al-besteld).

Meer informatie over Kaaigezellig is te vinden op de gelijknamige Facebookpagina (https://www.facebook.com/kaaigezellig/) Daarnaast is het duo onder de naam @Kaaigezellig actief op Instagram en Twitter én als @officialkaaigezellig op TikTok. Alle links zijn daarnaast te vinden op: https://linktr.ee/kaaigezellig

Cookieinstellingen