112

Flinke ravage na ongeval in Velddriel

Foto: Mark Verlijsdonk

Velddriel – Woensdagavond omstreeks 19:45 uur zijn er twee voertuigen frontaal tegen elkaar aangereden op de Provincialeweg ter hoogte van Velddriel. De brandweer, politie en één ambulance kwamen ter plaatse bij het ongeval om hulp te verlenen.

De twee voertuigen hadden elkaar linksvoor frontaal geraakt. De inzittende van de voertuigen zijn ter plekke nagekeken door de ambulance, niemand hoefde er mee naar het ziekenhuis.

De ravage op de weg was enorm. Zo lagen er meerdere auto-onderdelen over de gehele weg, zelfs een van de wielen van de voertuigen was compleet afgebroken. Beide voertuigen kunnen als verloren worden beschouwd, ze zijn afgesleept door de berger. Hoe het ongeval exact kon ontstaan is nog onduidelijk.

Tijdens dat de hulpdiensten hulp aan het verlenen waren bij het ongeval was de Provincialeweg ter hoogte van het ongeval compleet afgesloten. Voertuigen moesten keren op de weg, hierdoor ontstond nog een aanrijding tussen twee voertuigen. Ook hierbij raakte niemand gewond. Ook deze twee voertuigen konden niet meer zelfstandig verder rijden en zijn afgesleept.

Cookieinstellingen