A2 (richting ‘s-Hertogenbosch) tussen knooppunten Deil en Empel dicht; 9 – 11 december 2023

Foto: Shutterstock

Rijkswaterstaat voert van zaterdag 9 december 21.00 tot maandag 11 december 2023 05.00 uur onderhoud uit aan het asfalt van de A2. Hierdoor is de A2 tussen knooppunt Deil en knooppunt Empel in de richting van ’s-Hertogenbosch afgesloten voor al het verkeer.

[UPDATE] De werkzaamheden zijn vervroegd in verband met een spoedreparatie op de A27 bij Werkendam. Het onderhoud aan de A2 staat nu gepland van vrijdagavond 21.00 uur tot zondagochtend 5.00 uur.

Tegelijkertijd zijn de tussenliggende op- en afritten afgesloten net als de verzorgingsplaats De Lucht-West en het tankstation dat is gevestigd aan de verzorgingsplaats.

Houd rekening met een extra reistijd die kan oplopen tot meer dan 60 min.

A2 dicht

Van zaterdag 9 december 21.00 tot maandag 11 december 2023 05.00 uur is afgesloten richting ’s-Hertogenbosch:

  • A2 tussen knooppunt Deil en knooppunt Empel richting ’s-Hertogenbosch
  • verbindingsweg A15/A2 ter hoogte van knooppunt Deil komende vanuit Rotterdam richting ’s-Hertogenbosch
  • verbindingsweg A15/A2 ter hoogte van knooppunt Deil komende vanuit Nijmegen richting ’s-Hertogenbosch
  • afrit (16) Waardenburg van de A2 in de richting van ’s-Hertogenbosch
  • oprit (17) Zaltbommel van de A2 in de richting van ’s-Hertogenbosch
  • parkeergelegenheid/verzorgingsplaats De Lucht-West met aangrenzend tankstation langs de A2 in de richting van ’s-Hertogenbosch
  • op- en afrit (19) Kerkdriel van de A2 in de richting van ’s-Hertogenbosch

 

Let op: de parkeerplaats/verzorgingsplaats De Lucht-West is eerder afgesloten om deze tijdig leeg te krijgen. Vanaf 9 december 18.00 uur is de parkeerplaats/verzorgingsplaats niet meer toegankelijk.

Weersgevoelige werkzaamheden A2

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud A2

Deze werkzaamheden betreffen onderhoudswerkzaamheden die horen tot het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Cookieinstellingen