112

Personenauto belandt op zijn kop in sloot langs de Koestraat in Kerkdriel

Foto: Mark Verlijsdonk

Kerkdriel – Zondagavond omstreeks 21:10 uur is er een personenauto in een sloot terecht gekomen langs de Koestraat in Kerkdriel. De auto kwam op zijn kop terecht in de sloot.

Het voertuig lag in de sloot ter hoogte van de kruising Koestraat / Lange Weistraat. Aangezien het niet direct duidelijk was of alle personen uit het voertuig waren kwamen meerdere hulpdiensten ter plekke. Onder meer de brandweer uit Hedel, het hulpverleningsvoertuig uit Zaltbommel, de oppervlakteredders uit Kerkdriel en het duikteam uit Den Bosch. Samen met de ambulance kwam ook een traumahelikopter ter plekke.

Ter plaatse bleek dat alle personen al uit het voertuig waren. Ter controle heeft de brandweer het voertuig omgedraaid in de sloot en hebben de oppervlakteredders uit Kerkdriel nog een controle gedaan in het water.

De bestuurder van de auto is nagekeken door het ambulancepersoneel.

Onder invloed

De politie was al op zoek naar de auto. Zo’n 20 minuten voor het ongeval kreeg de politie een melding dat de bestuurder van de auto onder invloed reed. De politie gaat onderzoeken of dit ook daadwerkelijk het geval was.

Cookieinstellingen