Arbor Houtproducties en Plameco Plafonds winnen de All-in Werkgeversprijs

Foto: Pixabay

Zaltbommel – Arbor Houtproducties en Plameco Plafonds hebben op donderdag 30 juni een All-In Werkgeversprijs ontvangen. Zij ontvingen deze prijs uit handen van Karima Bouchtaoui, wethouder Zorg, Werk en inkomen, Welzijn en Onderwijs. Deze ondernemers ontvingen de prijs vanwege hun inclusieve werkgeverschap.

Winnende bedrijven: Arbor Houtproducties en Plameco Plafonds

Plameco Plafonds won de All-in Werkgeversprijs PrO, omdat het bedrijf jongeren uit het Praktijkonderwijs en Voorgezet Speciaal Onderwijs een kans geeft. Wethouder Bouchtaoui: “Deze ondernemers nemen maatschappelijke verantwoordelijkheid, doordat zij mensen met een arbeidsbeperking een kans bieden in hun bedrijf. Ze zijn bereid om een extra stap te zetten om mensen die meer begeleiding nodig hebben verder te helpen met een volwaardige plek in onze samenleving en werkvloer. Ze zijn hiermee een voorbeeld voor andere bedrijven. Ik ben ontzettend trots dat in onze gemeente twee bedrijven de prijs in ontvangst mochten nemen.” Wij feliciteren deze twee ondernemers namens onze hele gemeente.

Organisatie All-in Werkgeversprijs

WerkgeversServicepunt Rivierenland heeft, in opdracht van VNO-NCW Rivierenland (banenafspraak 100.000 banen) en RW-POA Rivierenland, dit feestelijke moment georganiseerd. Tijdens dit moment werden de winnende inclusieve werkgevers in haar werkgebied (gemeenten Culemborg, Buren, Neder-Betuwe, Maasdriel, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel) gefeliciteerd en bedankt.

Cookieinstellingen